Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML

Τοποθεσια

Γύρω απο τα Διαμερίσματα Αναστασία υπάρχουν ξενοδοχεία την πισίνα των οποίων μπορείτε να χρησιμοποιείσετε.

Η θάσος είναι το βορειότερο νησί της Ελλάδος, έχει εύκρατο κλίμα με υπέροχα θερμά καλοκαίρια. Είναι επίσης γνωστό και ως το σμαραγδένιο νησί λόγω των καταπράσινων δασών που καλύπτουν το ορεινό εσωτερικό του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις τα δάση εκτείνονται μέχρι τις παραλίες & τις ακτές.

Η οροσειρά Υψάριο διασχίζει το νησί και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή από την Ποταμιά όπου μας χαρίζει ένα υπέροχο σκηνικό. Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από την παραλία, θα βρείτε ορισμένα εξαιρετικά μονοπάτια για πεζοπορία που θα σας περάσουν μέσα από δάση, σπηλιές, καταρράκτες μέχρι και την κορυφή του νησιού στο Υψάριο (1209 μέτρα). Θα ανταμειφτείτε με υπέροχη θέα μέχρι το νησί της Σαμοθράκης και τη Λήμνο και σε μια ημέρα με καθαρό ουρανό θα μπορέσετε να δείτε μέχρι και τα τουρκικά παράλια.

Η Σκάλα Ποταμιάς, εάν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε μακριά έχει ότι θα χρειαστείτε για να περάσετε τις διακοπές σας δίχως άγχος. Υπάρχει η δυνατότητα να σας συνοδεύσουμε στην κορυφή του Όρους Υψάριου, ή σε άλλες ορεινές εκδρομές.

Στοιχεια επικοινωνιας

Social Media

Ο Καιρος

Θασος