Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML

Πως να ερθετε στα Anastasia Apartments

Η Θάσος εξυπηρετείται από τα ηπειρωτικά λιμάνια της Καβάλας και της Κεραμωτής. Η πόλη της Καβάλας και το λιμάνι της Κεραμωτής είναι εύκολα προσβάσιμα από τον Εγνατία οδό (Ε90) η οποία είναι η κύρια οδική αρτηρία της βορείου Ελλάδος, εκτείνεται από την Ηγουμενίτσα στα δυτικά μέχρι την Αλεξανδρούπολη στα ανατολικά, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Η Εγνατία οδός (Ε90) παρέχει σύνδεση με όλα τα Βαλκάνια και περνάει από την πόλη της Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Το ταξίδι από Καβάλα προς Θάσο με το πλοίο κάνει περίπου μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και το λιμάνι αφίξεως βρίσκεται στη Σκάλα Πρίνου. Η διαδρομή αυτή έχει ως μέγιστο αριθμό δρομολογίων πέντε (5) δρομολόγια ημερησίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Σκάλα Πρίνου απέχει από τα Anastasia Apartments περίπου 26 χιλιόμετρα. Από τη Σκάλα Πρίνου θα πάρετε την περιφερειακή οδό και θα ταξιδέψετε δεξιόστροφα (Ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ποταμιά/Σκάλα Ποταμιάς), παρακάμπτοντας το Λιμένα και περνώντας μέσα από τη Παναγιά, μετά από 2.5 χιλιόμετρα θα φτάσετε στην Ποταμιά – συνεχίστε για ακόμα 1.5 χιλιόμετρο και θα δείτε το Anastasia Apartments στην δεξιά πλευρά του δρόμου.

Η ταχύτερη και συντομότερη διαδρομή με πλοίο προς τη Θάσο είναι από την Κεραμωτή και προτιμάτε από πολύ κόσμο καθώς υπάρχουν αναχωρήσεις κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και η διάρκεια του ταξιδιού είναι μόνο 35 λεπτά. Το πλοίο ελλιμενίζετε στο Λιμένα ο οποίος απέχει 12 χιλιόμετρα από το Anastasia Apartments. Ακολουθήστε τις πινακίδες από το λιμάνι προς Παναγιά/Ποταμιά/Σκάλα Ποταμιάς, περάστε μέσα από τη Παναγιά και συνεχίστε για 4 ακόμα χιλιόμετρα όπου θα βρείτε το στούντιο ή το διαμέρισμα σας να σας περιμένει στην δεξιά πλευρά του δρόμου.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει στάση λεωφορείου ΚΤΕΛ ακριβώς έξω από το Apartments Anastasia.

Στοιχεια επικοινωνιας

Social Media

Ο Καιρος

Θασος